2 Minggu Kena Beli Baju Baru Penangan SSQ-3 Natural Detox Formula

SSQ-3 yang diperkayakan oleh Hoodia Gordinii yang mempunyai molekul P57

Ah Sudah Kena Beli Baju Baru Ler!

2 Minggu lepas baju ni ok lagi, tapi selepas 2 minggu dah jadi longgar la pulak.. perut yang dulu agak boroi sampai terpaksa pakai girdle nak cover perut, kini dah kempis. Mungkin sebab tu baju dan kain jadi longgar. Geramnye bila ada kawan yang mulut celupar, ejek-ejek kita “ko pregnant ke, berapa bulan ek?” eee geramnye….

Selepas amalkan SSQ-3 Natural Detox Formula selama 2 minggu terasa baju longgar dan kain pun kena ikat dengan tali, dah la baju pebret lak tu.

Tapi bersyukurlah, dah banyak produk saya guna tak nampak kesan apa-apa pun, kalau nampak kesan pun berat badan macam yo-yo naik kejab turun kejab tapi yang naik berat badan tu yang kerapnya . Kali ini mungkin sebab saya #detox dan #cuciusus kot?

Betullah seperti di dalam artikel, bila usus sihat, tubuh pun makin sihat. Makanan akan diserap menjadi zat yang positif, bakteria jahat dibuang sebaliknya bakteria baik menjalankan tugas membersih usus.

Sembelit pun dah ok, hari-hari buang air besar. Perut pun semakin kempis…bestnyerr

Target saya nak turun 6kg lagi..harap-harap berjayalah..

#SSQ3 minuman berfiber yang lazat, bila buka botol pun dah terbau aroma yang sangat best, sedap baunya. Harga pun ok RM69 jer…

Begitulah lebih kurang komen Puan As yang sangat gembira dengan perubahan yang beliau lalui melalui perbualan telefon sebentar tadi. Admin pun happy juga sebab admin jual produk bermutu, berkesan dan murah.

Detox melalui kaedah mencuci usus sangat besar manfaatnya. Bukan setakat boleh slim, tubuh cantik tetapi dapat mencegah pelbagai penyakit kronik.

Usus sangat penting utk dijaga kerana usus menerima makanan, air, garam, gula dan lain-lain. Menambah risiko makanan kita kerap sangat dicampur perisa, pewarna dan pelbagai bahan kimia.

#SSQ3 adalah minuman berfiber yg lazat dengan berperisa mixed berries yg juga kaya dgn serat dan antioxidant, bertindak utk #detox dan #cuciusus.

Formula dikaji dan disediakan di USA dan diperkayakan oleh #Hoodia Gordinii yg sangat berkesan utk membakar lemak dan mengawal selera makan.

SSQ-3 Natural Detox Formula oleh Absolute Natural adalah produk yg dilulus oleh KKM dikilang GMP bawah seliaan KKM dan bertaraf HALAL.

Jika ingin memesan sila KLIK link ini – http://bit.ly/2v05Zx8

Be the first to comment