Pembeli berpuashati Alhamdulillah

Cara-cara memesan dan dipos pada hari yang sama

Moto web ini ialah CLICK-PAY-DELIVER, dengan 3 langkah tersebut kami akan pastikan pesanan tuan dan puan akan diproses dengan seberapa segera. Oleh itu admin sarankan tuan/puan mengguna kemudahan Whatsapp untuk memberi peringatan awal kepada kami setelah bayaran dibuat. Seperti pembeli ini menghantar Whatsapp mengesahkan bayaran sebelum pukul 3 petang (pada hari bekerja), ini bermakna kami akan mengepos pesanan pada hari yang sama (setiap pesanan dan bayaran yang telah disahkan). Di bawah ini sebagai contoh, pembeli ini telah membeli set jeragat dan suplemen minda

Step 1
Step 1
Beliau telah Print Screen pesanan di sell2u.my dan menghantar mesej berserta imej senarai pesanan

Step 2
Step 2
Print Screen resit bayaran bagi mengesahkan bayaran telah dibayar sepenuhnya

Step 3
Step 3
Pesanan diproses, dan diposkan mengguna POS LAJU atau lain-lain syarikat kurier. No id atau tracking akan dimesej setelah proses pesanan telah siap dan dipos.

Barang dah sampai
Barang dah sampai
Pesanan sudah sampai dan pembeli sangat berpuas hati.

Hari bekerja bermaksud Isnin – Jumaat  dan tidak ada pengeposan pada hari Sabtu. Jika pada cuti umum kami masih menerima pesanan tetapi pesanan anda akan dipos pada hari bekerja pada hari berikutnya.

Kadang-kadang pesanan agak lewat tiba kerana POS LAJU berkemungkinan mengurus penghantaran parcel di dalam jumlah yang amat besar. Kesabaran tuan/puan menanti amatlah dihargai. 

Boleh Whatsapp ke 019-2570023 atau 0193098980 sekiranya mempunyai pertanyaan lanjut.

Be the first to comment